Klantervaringen

“Ik ben al jaren op zoek naar meer balans en zelfvertrouwen in mijn leven. Enkele coaching trajecten hebben mij zeker geholpen, maar ik merk ook dat ik toch weer terugviel in bepaalde oude patronen. Nu ik weet wat mijn essentiële levensbron is, begrijp en voel ik beter wat mij er van weerhoudt om nog meer van het leven te genieten. Met name door dat voelen en de handvatten, die ik heb gekregen, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.”

~

“Peter was goed in staat om de essentie van mijn hulpvraag te begrijpen en de achterliggende vragen en uitdagingen duidelijk te krijgen. Tijdens het coaching traject kwam die essentie steeds terug bij het doorlopen van de Levensbronnen. De thuisopdrachten pasten daar goed bij en gaven mij veel inzichten.”

~

“Mijn zoon moest voor zijn MBO opleiding een profielkeuze maken en wist niet wat hij leuk zou vinden. Hij was daarin erg passief en hij dacht zelf dat kwam door een gebrek aan zelfvertrouwen. Uit zijn essentiële Levensbron bleek dat er andere oorzaken voor zijn passiviteit waren. Het mooie was dat hij dat zelf inzag en al na het eerste gesprek gemotiveerd aan de slag ging met nadenken over welke beroepen hij leuk zou vinden. De twee sessies hebben enorm geholpen bij het kiezen van een profiel.”

~

“Ik ben best wel een ‘denker’, die over alles nadenkt en soms ook wakker ligt door piekeren. Wat zou het niet fijn zijn om daarin relaxter te worden. Ik vond het fijn om naast de gebruikelijke thuisopdrachten bij de Levensbronnen ook extra oefeningen te krijgen o.a. vanuit NLP om te leren meer in mijn gevoel te komen.”

~

“Bijzonder hoe Peter gedurende het 8-delige coaching traject dwarsverbanden legt tussen gedragspatronen die ik heb in de verschillende Levensbronnen. Ik ben al langer bezig om mezelf te begrijpen en te ontwikkelen. De Levensbronnen gaven mij het inzicht hoe ik, in de woorden van Carl Jung, in mijn leven met mijn wortels tot aan de hel ben gegaan om nu te mogen en kunnen groeien naar de hemel. Ik heb veel inspiratie opgedaan!”

~

“Ik heb na een moeilijke jeugd door veel levenservaring en spirituele cursussen geleerd om te genieten van het leven. Ik doe steeds meer de dingen die ik echt leuk vind. Nu heb ik nog een kantoorbaan en zou graag als healer willen gaan werken. Ik volg daarvoor een opleiding en was benieuwd wat de Levensbronnen mij voor inzichten zouden geven. Mooi om te zien dat die inzichten mij versterken om mijn talenten te gaan inzetten bij healingbehandelingen. Ik voel dat ik de juiste keuze gemaakt heb.”

~

“Een jaar geleden heb ik een burn-out gehad en gelukkig gaat het nu beter. Toch ben ik niet happy in mijn baan en wilde graag weten waar mijn passie en talenten liggen. Dat geeft mij misschien meer zelfvertrouwen om in actie te gaan komen richting een andere baan. De Levensbronnen hebben mij zeker meer inzicht gegeven, maar ik vind het nog wel moeilijk om de eerste stap te zetten.”