Over Peter den Hartog

“Logica (verstand) brengt je van A naar B, fantasie (intuïtie) brengt je overal”   –   Albert Einstein.

Wie ben ik: Peter den HartogTijdens mijn studie Wiskunde in Delft ben ik – Peter den Hartog – geboeid geraakt door de beschouwingen van Albert Einstein op de maatschappij en het mens zijn. Daardoor ben ik gaan ontdekken dat er meer is in het leven dan alleen wat er te bewijzen valt. Mede door die ontdekking ben ik geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn studie merkte ik al dat ik het leuk vond om kennis en ervaring over te brengen op anderen. Daarom heb ik tijdens mijn studie een eerstegraads onderwijsbevoegdheid gehaald en veel scholieren en studenten begeleid.
Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling, Psychologie, NLP en de Levensbronnen® Coaching. Deze opleidingen en mijn levenservaringen hebben mij ertoe gebracht om naast mijn werk als project- en informatiemanager ook als gelicenceerd life coach aan de slag te gaan. Naast het werken met volwassenen vind ik het nog steeds leuk om scholieren en studenten te ondersteunen bij het maken van profiel- of studiekeuzes. Ook ben ik mentor bij School’s cool.

Zelf heb ik ervaren dat het leven vanuit mijn verstand, door redeneren en bewijzen, veel energie kost en  ‘kopzorgen’ kan bezorgen. Ik heb ontdekt hoe fijn het is om vanuit mijn intuïtie, mijn gevoel, te leven en van daaruit belangrijke keuzes te maken. Het is mijn passie om anderen te helpen ervaren dat leven vanuit je intuïtie, jouw innerlijke TomTom meer rust geeft. En je de mogelijkheden biedt om meer bewust de leiding te nemen over je eigen leven.

Ik heb een praktische aanpak,  waarbij de toepasbaarheid in jouw dagelijkse leven staat centraal. Ik gebruik op jouw hulpvraag toegespitste oefeningen, die je direct kunt toepassen.

Mijn motto: “Als je leeft vanuit je intuïtie, heb je minder ‘kopzorgen’ en heb je meer plezier in het leven”.

Logo Persoonlijke Coaching - Horus oog