Warning: Undefined variable $copychecked in /home/infocoaching/public_html/cms/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/quick-event-register.php on line 876
17jan2018
07mrt2018

8-delige workshop 'Ontdek je Levensbronnen' (8 woensdagavonden, startend op 17 januari 2018)

Van: 19:30 uur tot: 22:00 uur

Locatie: Den Haag

Adres: Laan van Wateringse Veld 336, 2548CJ Den Haag

Kosten: € 350,--

Door wie: Peter den Hartog

Deze 8-delige workshop ‘Ontdek je Levensbronnen’ laat je kennismaken met de Levensbronnen®. De Levensbronnen geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben.

Gedurende de workshop avonden ontdek je waar jouw passie ligt, waar je blij van wordt en wat je voldoening geeft. Maar ook waarvan je van slag of vermoeid raakt, wat je irriteert of wat je lichamelijk of psychisch ziek kan maken. Met dit inzicht of zelfkennis kun je jouw uitdagingen beter aangaan en leer je vanuit je gevoel keuzes te maken die passen bij jouw levensmissie. De workshop geeft je inzichten die je kunt gebruiken in je privé- en werkomgeving.

In een groep van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers wordt begonnen met een overzicht van de Levensbronnen, waarna we met de Levensbronnen aan de slag gaan. Je krijgt per sessie van 2½ uur uitleg over een specifieke Levensbron en daarbij bespreken we de bijbehorende drie archetypes (gedragspatronen). Je krijgt tips over hoe je deze Levensbron in balans houdt of brengt. Door praktische opdrachten en oefeningen leer je de Levensbronnen te (gaan) voelen, waarna je ze gaat begrijpen. Je krijgt hiermee handvatten die helpen jouw essentiële levensbron in kaart te brengen en meer vanuit je essentie te leven. Een hand-out biedt je verdieping en huiswerkopgaven. Deze bespreken we steeds de volgende sessie en sluiten dan de betreffende Levensbron af.
Na 7 sessies, waarin de Levensbronnen in groepsverband doorlopen worden, is de 8-ste en laatste sessie een individueel gesprek om jouw essentiële Levensbron te bepalen.

Meer informatie over de Levensbronnen vind je hier.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Wil je meedoen? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

 

Workshop Ontdek je Levensbronnen

Ja, ik doe mee met de workshop 'Ontdek je Levensbronnen':

 

Aanmelden voor dit evenement

Vul je gegevens hieronder in:

Beantwoord deze vraag (om spammail te voorkomen). 10 - 4 =

Zend een kopie van de aanmelding naar mijn mailadres.

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...