Warning: Undefined variable $copychecked in /home/infocoaching/public_html/cms/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/quick-event-register.php on line 876
20sep2018
04okt2018

Driedelige workshop 'Kennismaking met de Levensbronnen' (3 avonden, 20, 27 sept. en 4 okt)

Van: 19.30 uur tot: 22.00 uur

Locatie: Zoetermeer

Adres: Weigeliapark 12

Kosten: € 90,--

Door wie: Peter den Hartog

Wil je ontdekken waar jouw passie ligt, waar je blij van wordt en wat je voldoening geeft? Maar ook waarvan je van slag of vermoeid raakt, wat je irriteert of wat je lichamelijk of psychisch ziek kan maken? Wil je met dit inzicht of zelfkennis jouw uitdagingen beter aangaan en leren keuzes te maken die passen bij jouw levensmissie? Kom dan naar de workshop 'Kennismaking met de Levensbronnen'.

Gedurende drie avonden maak je kennis met de 7 Levensbronnen® en krijg je inzichten die je kunt gebruiken in je privé- en werkomgevingen. In een groep van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers worden de 7 Levensbronnen doorlopen. Door praktische opdrachten en oefeningen krijg je inzicht in de Levensbronnen en hoe deze bij jou in balans zijn. Dit inzicht helpt je om op een dieper niveau te begrijpen hoe je leeft zoals je leeft. Het geeft je handvatten om keuzes te maken in het leven die dicht bij jezelf en je gevoel staan.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Aanmelden voor dit evenement

Vul je gegevens hieronder in:

Beantwoord deze vraag (om spammail te voorkomen). 6 + 9 =

Zend een kopie van de aanmelding naar mijn mailadres.

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...